Sundhedsrådgivning

Sundhedsrådgivning til virksomheder og erhvervslivet.

sundhedsrådgivning
Sundhedsrådgivning

Sundhedsrådgivning. Dansen med corona har ført mange ting med sig. Samfundet har været lukket ned på en måde vi ikke har kendt til i fredstid. Det har betydet store omvæltninger for den offentlige sektor, erhvervslivet og “det levede liv”. Der har været meget stort fokus på smitteforebyggelse og udbrudshåndtering. 

Det er blevet endnu mere tydeligt for mange virksomheder, hvordan de både direkte og indirekte, har indflydelse på deres medarbejderes sundhed og trivsel. Særligt har smitteforebyggelse været i fokus og der har været en gensidig interesse i at undgå smittespredning og deraf følgende isolation og sygefravær. 

Virksomhederne har en stor betydning, der også er kommet til udtryk ved ømhed og smerte i ryg og skuldre fra de mange medarbejdere der har tvunget til at flytte kontorarbejdspladsen hjem til spisebordet. 

Hvad kan jeg hjælpe med?

Sundhedsrådgivning. Jeg tilbyder rådgivning både i konkrete situationer eller i forbindelse med tilblivelse eller udfoldelse af strategier på sundhedsområdet. Hvad kan man gøre, hvad virker og hvor meget må det fylde. Alle har en individuelt ansvar, men vi kan gøre det let at gøre “gøre det rigtige” eller vælge det sunde valg.

Har du og din virksomhed brug for inspiration eller hjælp til selve arbejde – er jeg klar. Tag kontakt og lad os drøfte hvad vi gøre sammen.

Vi kender alle kantineordninger med sund mad, helse ordninger med fysioterapi og massage. Men hvad er det næste trin?

Hvilke elementer betyder mest i forhold til sygdomsforebyggelse og havd er virksomhedens rolle?

 

Vaccinesituationen viser, at der er behov for nytænkning på lægemiddelområdet

Se flere indlæg og kommentarer KLIK HER

 

Krisestyring

Jeg tilbyder hjælp til krisestyring – planlægning, organisering, aktivering og håndtering

Jeg har førstehånds erfaring for drift, styring og ledelse under corona-pandemien i foråret 2020. Det danske sundhedsvæsen undergik her på rekordtid store forandringer og en særdeles hurtig omstilling.

Det skete med baggrund i samspil med dygtige og engagerede medarbejdere og stærk og målrettet ledelse. Det har været tydeligt, hvad en professionel og målrettet indsats har kunnet flytte, også selvom sundhedsvæsenet samlet set var dårligt forberedt på den opgave, der skulle løses. Men den blev løst godt, og det gik hurtigt.