Ledelsescoaching

Som leder er dagen typisk præget af højt tempo, mange beslutninger og interaktion med mange mennesker. Dagen føles ofte fortravlet, og møderne ligger tæt. Det er ikke ualmindeligt at modtage 50-100 mails dagligt, og de skal nåes inden næste dag. Stort set alle drømmer om mere tid og tid til reflektion. 

Hvordan kan man tænke strategiske tanker, når hverdag og drift fylder hele dagen? 

Hvornår får man tid til at lave de forbedringer, der vil lette hverdagen, så man kan være den leder, man drømmer om?

Jeg har haft mange ledere til coaching og sparing i forhold til lederrollen og dagligdagen. Jeg tilbyder et rum til reflektion, udfordrer og støtter dig i din lederrolle. 

Ledelsescoaching er vidt udbredt, og behovene er forskellige. Jeg har altid sat pris på at have en person, som jeg kunne være fortrolig med i forhold til tanker og strategier. For mig har det været afgørende, at denne person ikke har haft en relation til min arbejdsplads.

 

Sparring før ansættelsessamtalen

Du er kommet gennem nåleøjet og skal til samtale. Men hvordan bliver du klar, og hvordan bevarer du overblikket og viser den, du er, hverken mere eller mindre? 

Jeg tilbyder sparring i forhold til dine prioriteringer og din strategi i forhold til samtalen. Om man tilbydes en stilling afhænger af, om man er den bedst kvalificerede – jeg kan hjælpe dig med at fremstå med de kvaliteter, som du har og kan forberede dig på, hvordan forløbet kan være. Jeg lover på ingen måde, at du får en given stilling, men hjælper og udfordrer dig, så du kan levere en samtale med mere ro og overblik.

  

Referencer Vision for sundhedsområdet

Mads Koch Hansen

Virksomheden Mads Koch er en moderne konsulentvirksomhed, som via stærkt kendskab til sundhedsvæsnet, evnen til at danne relationer og erfaring med at skabe resultater kan bidrage positivt til udvikling i sundhedsvæsnet. Med fokus på borgeroplevet kvalitet, folkesundhed, værdiskabelse og ledelse kan vi nå de mål, der er brug for og skabe en forandring, som er en forbedring.